Aircraft Display?

This forum is for the discussion of the signals monitored on 1090 MHz that allow for the plotting of civilian and military aircraft using PlanePlotter and other software.
Post Reply
Message
Author
User avatar
Scott SNE Webmaster
Posts: 7857
Joined: 18 Aug 2005 12:00
Location: Cape Cod, Massachusetts
Contact:

Aircraft Display?

#1 Post by Scott SNE Webmaster » 19 Mar 2013 10:07

Is there any trick to getting the columns to change? Following the instructions in the help file I restructured the columns to my liking and clicked ok. Even after a restart of PP the columns would not change position. What am I missing this time?
Scott - Scan New England Webmaster

User avatar
Scott SNE Webmaster
Posts: 7857
Joined: 18 Aug 2005 12:00
Location: Cape Cod, Massachusetts
Contact:

#2 Post by Scott SNE Webmaster » 19 Mar 2013 14:45

Solved.

The "aircraft window" toggle (a) displays differently than the aircraft list. The columns in this toggled window changed. However, the operator flags did not show up. I changed the column setting from Flag1 to Flag2 and that solved the problem. The PP documents apparently show an older version of the configuration as there is only one selectable Flag column.
Scott - Scan New England Webmaster

Post Reply